Le Menobu

Tijdens uw verblijf in het rustieke Hotel-Restaurant Le Menobu kan u genieten van de rust en stilte in een Ardense omgeving.

Myriam Wuidar, gastvrouw en eigenaar, zorgt voor een warm onthaal in een groene omgeving, waar u zich helemaal kan ontspannen.

Geniet van de schoonheid van de natuurlijke omgeving en kom tot rust in de  warme en gastvrije inrichting van het hotel.

Het hotel beschikt over 10 kamers. Alle kamers  zijn gezellig en comfortabel ingericht, ze zijn voorzien van een moderne badkamer,  televisie en internetvoorzieningen.

Er is ook de mogelijkheid tot het organiseren van banketten en seminaries, de voorziene ruimtes zijn  ruim ingericht.

Na een aangename dag kunt u in de avond genieten van heerlijke maaltijden. De gastvrouw, Myriam Wuidar, staat zelf in de keuken. Aangepast aan het seizoen bereidt zij heerlijke traditionele gerechten.

Als het weer het toelaat, kunt u zich ontspannen op het terras met uw favoriete drankje. Op warme zomerdagen heeft u de gelegenheid om een duik te nemen in het buitenzwembad . Natuurlijk kan

u zich ook ontspannen in de rustgevende tuin en genieten van de groene omgeving.

U kan het wildpark La Reid bezoeken,  de grotten van Remouchamps en het kasteel van Franchimont. U kunt gaan wandelen of fietsen in de nabijgelegen bossen of een opwindende dag beleven op het circuit van Spa-Francorchamps.

Daarnaast kunt u daguitstapjes maken naar andere beroemde Belgische plaatsen, zoals Spa en Luik.

Woordje van de gastvrouw:

“Wij engageren ons om u een aangenaam en prettig verblijf te bezorgen waar u zich volledig kan ontspannen. Wij ontvangen u in een rustieke omgeving, waarbij wij proberen het u zo comfortabel mogelijk te maken. “

Honden niet toegelaten, dank voor uw begrip
Enkel zwembroeken zijn toegelaten, geen zwemshorts, dank voor uw begrip

Le Menobu